Aktivitete

Kryesia e BIRK-së takon mërgimtarët

Drejtoria për Diasporë në Kryesinë e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës organizoi takim me mërgatën tonë në ambientet e…

Nje kala plot Islam

Keshtu ishte titulli ne nje gazet austriake per ekspoziten rreth Islamit e cila eshte hapur nga 18 marsi deri me…

Dua Hatme ne Xhaminë HORIZONT në Wels

Me 14.05.2017, salla e qytetit të Welsit ishte e stërmbushur nga familjar e mysafir të cilët kishin ardhur për të…

Seminar për kryetarët e xhamive shqiptare në Austri

Organizimi kërkon komunikim, ishte tema e trajnimit të sodit që organizoi ALKIG me kryetarët e xhamive antare. Qëllimi i këtij…

Debat: Ligji Islam, ALKIG dhe IGGÖ

Ligji Islam, ALKIG dhe IGGÖ ishte Tema e debatit te sodit ne Bashkesine Islame Shqiptare ne Vjene te Austrise. Tash…

Seminari “Paradigma e imamit të ri”

Komuniteti Shqiptarë Musliman në Austri organizoi seminar me imamët dhe mësuesit e lëndes islame në shkolla publike që veprojn në…

Tribuna “Begatitë e Ramazanit”

Këtë të shtunë më 25 qershor u mbajt tribuna fetare “Begatitë e Ramazanit” në Xhaminë Vëllazërimi në Krems të Austrisë.…
Close