Edukim

ALKIG organizon Seminar për menagjimin e konflikteve

Me 21.10.2018 në Vjenë u zhvillua seminari i ALKIG-ut për imam, teolog, mësues të lëndes fetare dhe kryetarë të xhamive…

Seminar përgatitor për Haxhilerët e Vjenës

Me 05.08.2018, në hapësirat e Qendrës Kulturore Shqiptare ” IKRE” në Vjenë, në prezencën e Haxhilerëve të Vjenës dhe rrethinës…

Seminar përgatitor për Haxhilerët e Austrisë së Epërme

Me 04.08.2018 në kuadër të organizimeve vjetore, në Xhaminë Bashkimi u mbajt Seminari përgatitor për Haxhilerët nga Austria e Epërme,…

ALKIG organizoi seminar dy ditor për imamët e Austrisë

ALKIG organizoi një seminar dy ditorë (13.-14.04.18) me imamët e Austrisë. Qëllimi i seminarit ishte trajtimi i temave që janë…

Dua Hatme ne Xhaminë HORIZONT në Wels

Me 14.05.2017, salla e qytetit të Welsit ishte e stërmbushur nga familjar e mysafir të cilët kishin ardhur për të…

Doli në shitje libri më i ri për fëmijë “AlifBetare” nga Unioni i Shqiptarëve Musliman në Austri

Libri i titulluar „ AlifBETARE“ është libri i parë fetar për fëmijë që është shkruar në formë të Abetares shkollore.…
Close