AktiviteteEdukimFetareGaleriaKulturë

Dua Hatme ne Xhaminë HORIZONT në Wels

Me 14.05.2017, salla e qytetit të Welsit ishte e stërmbushur nga familjar e mysafir të cilët kishin ardhur për të përciellur programi e përgatitur nga nxënësit e Mektebit të Xhamisë Shqiptare ne Wels.

Programi i larmishëm me recitime Kur’anore, Ilahi e recitime, i cili zgjati për tri orë, i’u ofroi të pranishmëve emocione të paharuar.

49 nxënësit të cilët bënë duan e Hatmes u përshëndetën dhe u uruan për punën e tyre nga Kryetari i Xhamisë, Sadullah Fetai, Imami i Xhamisë se Attnang-Puchheimit Mevludin ef. Mustafi, Imami i Xhamisë “Bashkimi ” në Linz Menderez ef. Alili, Imami i Xhamisë Al-Ihlas ne Salzburg Usam ef. Alimi, Mualimja e Xhamisë Horizont znj. Fahrie Ahmeti , Kryetari i forumit rinor Wels, si dhe Kryetarja e forumit të garve -Wels.

Imamit dhe njëherit Mualimit të Xhamisë Horizonti Mr. Muhidin ef. Ahmetit i urojm suksese të vazhdueshme.

Close