Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/46/d657568774/htdocs/clickandbuilds/AlbanischeKultusgemeindederIslamischenGlaubensgemeinschaftinsterreich/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /homepages/46/d657568774/htdocs/clickandbuilds/AlbanischeKultusgemeindederIslamischenGlaubensgemeinschaftinsterreich/wp-includes/pomo/plural-forms.php:210) in /homepages/46/d657568774/htdocs/clickandbuilds/AlbanischeKultusgemeindederIslamischenGlaubensgemeinschaftinsterreich/wp-content/themes/jannah/framework/functions/theme-functions.php on line 2321
Katallogu i kritereve për imamë dhe xhami [21.01.2018] – ALKIG
Aktivitete

Katallogu i kritereve për imamë dhe xhami [21.01.2018]

Bashësia Islame e Austrisë tashmë ka aprovuar katallogun e kritereve për imamë dhe xhami. Ky katallog u përpilua nga ekspert të kësaj lëmie. Katallogun tash e pretë faza e dytë, e që është parapregaditjet dhe trajnimet e kuadrit për fillimin e zbatimit të tij. Dje imamët e Austrisë në xhaminë e shqiptarëve në Krems mbajtën një takim lidhur me këtë temë ku ata u informuan për ecurin e hartimit të katallogut dhe përmbajtjen e tij dhe më pastaj u diskutua edhe për nevojën e trajnimeve dhe mundësinë e zbatimit të kritereve të parapara në katallog. Në mungesë të Kryeimamit për shkaqe shendetësore, takimin e udhëhoqi zv. Kryeimami Rushan ef. Bajrami kurse për kriteret e katallogut referoi Asim ef. Ibraimi. Që të dy ishin edhe pjesmarrës në grupin punues të katallogut.

Close