Aktivitete

Kryetari i ALKIG priti kryetarin e KBI të Presheves

Me daten 25.11.2018 kryetari i ALKIG Vahidin Beluli me Kryeimamin dhe Zv. Kryetarin priten ne zyren e ALKIG kryetarin e KBI te Presheves Sevdail ef. Jakupin me bashkepunetoret e tij.

Kryetari i ALKG e njoftoi kryetarin e KBI te Presheves per veprimtarin e ALKIG si dhe vendosmerin e ALKIG per te bashkepunuar me KBI te Presheves.
Edhe Kryetari i KBI te Presheves njoftoi Kryetarin e ALKIG per veprimtarin e KBI te Presheves.
Ai i dorezoi Kryetarit te ALKIG mirenjohjen per kontributin e xhemateve shqiptare ne Austri dhene KBI te Presheves.

Close