Aktivitete

Kryetari i Kuvendit të ALKIG zhvillon takim pune në Maqedoni

Me 16.07.2018 (e hënë), Kryetari i Kuvendit të ALKIG-ut Emin ef. Limani u pritë në vizitë nga Myftiu i Tetovës Prof. Dr. Qani ef. Nesimi dhe Drejtori për Diasporë i BFI të Maqedonisë Dr. Selver ef. Xhemaili!

Close