Aktivitete

Mbi 300 imamë nënshkruajnë deklaratën kundër ekstremizmit dhe terrorizmit

Me 14 Qershor 2017 në Vjenë u nënshkrua deklarata e përbashkët e mbi 300 imamëve të Bashkësisë Islame të Austrisë kundër ekstremizmit dhe terrorizmit. Në mesin e këtyre imamëve deklaratën e nënshkruan edhe imamët e Komunitetit Shqiptar të Bashkësisë Islame të Austrisë (ALKIG).

Close