Edukim

ALKIG organizon Seminar për menagjimin e konflikteve

Me 21.10.2018 në Vjenë u zhvillua seminari i ALKIG-ut për imam, teolog, mësues të lëndes fetare dhe kryetarë të xhamive i cili mban titullin “Konfliktmanagement und Leitungskompetenzen” dhe referohet nga Dr.in Ursula (Fatima) Kowanda-Yassin.

Close