Edukim

Seminar përgatitor për Haxhilerët e Austrisë së Epërme

Me 04.08.2018 në kuadër të organizimeve vjetore, në Xhaminë Bashkimi u mbajt Seminari përgatitor për Haxhilerët nga Austria e Epërme, të cilët këtë vitë kan vendosur të kryejnë Haxhin, kushtin e pesë të fesë Islame. Në këtë seminar u sqaruan dhe demonstruan çështjet më kryesore me të cilat do të ballafaqohen Haxhilerët tanë atje.

Në këtë seminar morën pjesë Haxhilerët nga Austria e Epërme (Oberösterreich), kurse Seminarin e drejtori Hoxhë Usam Alimi.

Në fund u shtrua edhe një koktel rasti.

Close