slider

Aktivitete

Seminar për kryetarët e xhamive shqiptare në Austri

Organizimi kërkon komunikim, ishte tema e trajnimit të sodit që organizoi ALKIG me kryetarët e xhamive antare. Qëllimi i këtij…
Aktivitete

Debat: Ligji Islam, ALKIG dhe IGGÖ

Ligji Islam, ALKIG dhe IGGÖ ishte Tema e debatit te sodit ne Bashkesine Islame Shqiptare ne Vjene te Austrise. Tash…
Aktivitete

Seminari “Paradigma e imamit të ri”

Komuniteti Shqiptarë Musliman në Austri organizoi seminar me imamët dhe mësuesit e lëndes islame në shkolla publike që veprojn në…
Aktivitete

Tribuna “Begatitë e Ramazanit”

Këtë të shtunë më 25 qershor u mbajt tribuna fetare “Begatitë e Ramazanit” në Xhaminë Vëllazërimi në Krems të Austrisë.…
Lajmërime

Unioni i Shqiptarëve Musliman në Austri zgjodhi Kryesinë e re

Dje me 21.05.2016 Unioni i Shqiptarëve Musliman në Austri mbajti zgjedhjet e reja. Pas hyrjes në fuqi të ligjit të…
Edukim

Doli në shitje libri më i ri për fëmijë “AlifBetare” nga Unioni i Shqiptarëve Musliman në Austri

Libri i titulluar „ AlifBETARE“ është libri i parë fetar për fëmijë që është shkruar në formë të Abetares shkollore.…
Close