Aktivitete

Takim me ish-Presidentin e Tunezisë

Me 25.10.2018 Usama Ef. Alimi në cilësinë e Zv. Kryetarit të Komunitetit Shqiptarë në Austri ( ALKIG ) prezantoi në një drekpune me ish Presidentin e Tunezisë Dr. Munsif El- Merzuki, të cilin e njoftoi për së afërmi me aktivitetet e Komunitetit Shqiptarë në Austri.

Takimi është organizuar në kuadër të Bashkësisë Islame të Austrisë, në të morrën pjes përfaqësues të të gjitha komuniteteve, drejtorë të qendrave kulturore nga shtetet arabe të cilët veprojnë në Austri, si dhe biznesmen e afarist.

Close