Lajmërime

Urimi i kreut të ALKIG me rastin e fillimit të Muajit të bekuar Ramazan

Të nderuar vëllëzër dhe motra!

Shfrytëzoi rastin që në emrin tim dhe në emer të Kryesisë së ALKIG t’ju uroj muajin e bekuar të Ramazanit, duke ju lutur Allahut xh.sh. që agjerimin, namazet dhe të gjitha lutjet e ibadetet tuaja si dhe të gjitha angazhimet tjera të jetes së përditshme tua pranoj dhe t’ju shpërblej për to.

Urojm që begatit, mëshira dhe madhëria e këtij muji të na përfshijë të gjithëve.

Vahidin Beluli
Kryetar i ALKIG
26.05.2017

Close