Lajmërime

Xhamia në Graz blen objekt të ri

Lajm i madh për shqiptarët e Grazit dhe rrethinës!

Xhamia Ymer Prizreni në Graz sot me datën 05.09.2017 kanë pranuar çelsat e objektit të ri që është pronë e Xhamisë.

Falënderojmë Allahun Fuqiplotë për këtë mirësi sidhe njëkohësishtë kryesisë, imamit e anëtarësisë së xhamisë i urojmë suksese të mëtutjeshme në punën e tyre dhe ju premtojn se do ta kenë mbështetjen e fuqishme të ALKIG!

Close